puss på bästa kompis

jag

hejsan alla.
sanna och jag sover över hela tiden, och jag älskar det! specielt när mattias
häller vatten på mej när jag ligger på golvet och när jag sover. puss på livet, och
puss på sanna

fyrabildeer

    
imorgon åker jag till sollerön. kommer hem på fredag tror ja. mer julklappar!
fick mycket fint idag bla; parfymen jag kollat på, tofflor, presentkort 600 kronor
på ikon och mycket mer. vi hörs på fredag. puss ha det fortsatt bra!

24 december - GODJUL!!

idag är det julafton! mamma väckte mig halv åtta och jag och bror satt och kollade på tv och öppnade lite paket. jag fick lancome mascara kajal och rengöringsmedel i ett kitt och så fick jag franskmanikyr. roligt med nya grejjar att fippla med! pappa kom upp senare och då fick J storpaketen ; Xbox 360 oh gittarhero! fan vad kul det ska bli att spela asså! nu har jag satt på mig julklänningen. allt blev jätte bra och jag är lycklig! nu kommer kusinerna tror jag.
 pussallajulälskare!<3


sommar nyss?

imorgon är det julafton och jag tyckte det var sommar nyss? helt sjukt snabbt har det gått.

~

sitter nu och väntar på att min moster ska komma förbi från stockholm och så kommer K och I, mammas kompis. Och N kommer också. Det blir ju bra! nu ska jag slå in julklapparna jag nyss köpte till mamma pappa och bror. Tre stycken filmer för 100 kronor, dom får varsin. hehe snacka om att jag är snål. pussipuss

klänning med rutor

KLÄNNING KLÄNNING - julklänningen är köpt
den kostade trehundra tror jag och bältet kostade 200 kronor, den också från wear it. färgerna ser bättre ut i verkligheten*
I LOVE

JULAFTON

feta släkten
JAPP, det blir jul hemma hos mig i år.
Detta är mina kusiner, dom är så normala känner ja. aja;

GODJUL PÅ ER!

minne för livet. - julhandel på gång.

hejsan!
igår kom pappa på en utmärkt idé att familjen lund ska åka och julhandla!
-detta kommer bli ett minne för livet! säger pappa.
Och dom som känner min familj vet hur det skulle se ut. Vi skulle bråka hela tiden och massa. men läs nu! Och dan efter blev det som det var sagt, vi åkte till icamaxi för att stor handla och det var riktigt roligt! - tyckte jag, min bror och pappa, men INTE mamma. Pappa har aldrig vart på icamaxi, han brukar alltid vara på willys för han tycker det är billigt och bra så han bara stoppade ner sakerna i påsarna utan att skanna så genom det så missade vi massor med varor och jag och J bråkade om vem som skulle skanna och alla vi tre sprang runt och skratta och skrek. Mamma sa att hon aldrig skulle handla med oss nå mer och sa att hon handlade resten imorgon. Japp, då vet du hur min familj är. vilket minne som sagt! åh vad jag älskar min familj. hihi.

hatar bussar!


var med linus och nora idag och sen när jag skulle ta bussen hem så kom det ingen men derrimot tre stycken från hosjö till stan, men inte tvär om. men sen så efter tre stycken så kom det en. jappjapp! skit bra! men jag har hört att om inte bussen kommer så kan man ringa till dalatrafik och klaga och då skickar dom en taxi! så nästa gång det händer då äre jag som ringer dalasnubbarna!

vrålsexiga string trosor!

hejsanalla
S sov hos mej och klockan halv tolv på morgonen kom J och M, vi bytte lite julklappar. Av M fick jag ett par jätte fina örhängen och J kommer köpa nu när hon åker till Usa i januari och av S fick jag ett par vrålsexiga stringtrosor och ett par sidenkallingar, hahahhaha! jag och S fortsatte upp till hon och spelade gitarhero med trummor och gittar! det var jäkligt svårt men jätte jätte roligt! KÖP DET! efter någon timme så blev det nästan att springa hem och byta om till fotbollen. Tillslut fick jag sjuss, tack så mycket! och just nu försöker jag lyckas med att göra om min design men det är lite klurigt men det ska jag fixa! pussalla! <3

jagfelicia


mina och noras fräna bilder.

jag på bilden, haha

mina och noras fräna bilder.

jag på bilden.

mina och noras fräna bilder.

nora på bilden

gammla saker

hejsan igen
har precis rensat två av mina lådor och gud vad mycket minnen som kommer upp! till exempel gammla skolkataloger, dagböcker om sina små söta problem om alla möjliga saker och gamla skivor med nicke och nilla, jag älskade verkligen dom när jag var liten!  Och flera bästakompis-halsband som man delat. Och så massa brev jag fått från mina miljader gammla brevkompisar. Det kan vara ganska jobbigt att rensa för man fastnar alltid och sätter sig ner och kollar igenom allt och skrattar för sig själv och så får jag ont i ryggen för jag sitter med puckelrygg på golvet, haha.


jullov nu då

hejsanalla! :D
för guds skull! det är jullov! jag är så lycklig! igår fredag sov jag över hos N. först slutade vi klockan halv tolv, vi hade en frågesport tävling ungefär, och min klass var smarta så vi vann av e f g h och lika 8f och så 9g. fick fika och så drog jag och N in till stan och gick upp till N kille. var där i kanske två timmar och sen när vi nästan hållde på att missa den trediebussen så stannade den! vi åkte hem till mig och träffade mamma och hennes kompisar. N stickade på min halsduk medans jag packade och testade kläder. Vi tog bussen till henne och så bastade vi! riktigt skönt, alla borde ha bastu, det är så jäklarns skönt att ha när det är kallt - en äkta finsk bastu (a). (vi testade med brun utan sol i bastun för att se om det verkte bättre, men nej, det blev inget specielt.) Sen så kollade vi på en film, den heter "prinsen och jag". handlade om danmarks prins, han var trött på att alla tyckte om han bara för han var kunglig så då stack han så träffade han en tjej där och ja.. ni förstår. får tre strärnor av mig. sen tror jag att vi somnade. vi vaknade runt halv elva, elva, Åt fruckost och så var vi med N's lillebror J. Den sötaste ungen som finns, jag älskar han! Senare så gick vi ner i källaren och tog massa coola bilder! jag åkte hem runt halv fem tror jag. städade lite och nu sitter jag här och blöggar. Ikväll vid åtta kommer S så ska vi sova över och ha det bästakompisbra!
skriver senare när jag har mer att berätta.


då bbbrun - nu blek


lite sssommarbilder


sssssanna fffelicia

just nu pratar jag med denna sötnos. alltidvi!

skolan - stan - samira - hem

först var jag i skolan. fick julklapp av n och e, och jag kan ju inte hålla mig så jag öppnade på direkten, det var ett par skit snygga björnborg trosor, STORT TACK MINA TJEJER!<3 Sen så också jag och s in till stan jag var irriterad så det var nog inte så kul att vara med mej men vi gick iallafall till gina och s hade lagt undan en kjol som hon köpte. vi gick till hm och jag köpte ett läppsyl som jag ska ha som bytespaket i klassen, tyckte det var lite fyndigt eftersom jag lever för salvor så ja! Sen fikade vi på gobiten ; tre kulor glass och en chokladboll delade vi på, ett tips ; banan-chokladglass ! skit gott var det! Sen tog vi bussen till hosjö och gick in i en lägenhet nämligen dit samira ska flytta! och den var skit fin!! en fyra och jag vill nästan flytta med hon! jag vill bo i en lägenhet, det är så mysigt och det luktar så gott tycker jag! och nu sitter jag och lyssnar på julmusik och slå in dom sista julklapparna. ha en trevlig kväll


*

ffellan@bdb
astridannafelicialund*

felicialund

felicia heter jag. jag tänkte berätta lite om mig själv, jag åker slalom och spelar fotboll på fritiden. Jag går på hällsinggården i 7Ffrääsh! - som vi kallare. jag har en lillebror och mamma oh pappa. jag tror att jag har mycket och komma med och berätta. det är väll det viktigaste. ni kommer nog få veta mer senare!
pussalla

RSS 2.0