GODNATT

nu pyser ja för imorgon ehm är det skola puss på det fina huset

PARADISET

vet ej vad felet är på mej, är så sjukt sjukt trött hela tideeeeeeeeeen. har pluggat och nu ska jag duscha. sen blir det lätt paradise hotel som är mitt nya favorit program sen några veckor tillbaka. imorgon ska jag träffa marika, och vi ska ja... plugga till spanska prov. mm hihi seee you later aligatoor
matilda jag och klara från i torsdags.

glada till deee sura

hejsan folk et . . . . .  hemma nu från idre och jaaa det var braa skidåkning!! gick som smorrrrt.  har ätit thai nu som är så sjukt sjukt gott!! em, klara ringer mig snart om hon är en trogen vän dåråååå..
från det glada till det sura: det är skola imorgon.
peace motherfuckers

åker now

hej alla barn!! modevisningen igår var väldigt bra och jag köpte mig en billig shorta och ett skärp som armband! sov hos klara med matilda också och vi hade det super duper mys och mycket skratt! nu är jag hemma och ska riva ihop lite kläder och så drar jag till idre! så hejdå alla barn. see you on sunday

BUSSEN KOMMER SONLEEYY

då var det dax för mig att ta en buss in till stan och träffa klara! vi hörs imorgon när jag hemma från klara. l8er

EGOIST I THIKNKNKNKN

hemma från skolan. satt mig direkt och pluggade matte. kollade på tv och nu ska jag duscha. efter det ska jag fixa mig och övertala klara och marika att ta en fika med mig innan modevisningen. sover hos klara inatt så då vet ni det.
vi hörs senare när jag börjar bli lite mer redo. puss

rihanna - russian roulette

kan spela gång på gång. hennes röst är sååå jävla bra
un beso.

jag och matilda ska faktiskt sälja pannkakor på falukalaset i vår

faaaan missade paradise hotel. men ser på so you think you can dans ist på femman tror ja de är. har pluggat so, med nöje för just nu är det så grymt intressant och roligt så ja gör det för jag tycker det är roligt. och för att jag måste. såklart. Det handlar om världen, you now växthuseffekten fattiga människor osv.
nu blir det lite sömn för min del och imorgon ska jag till skolan och äta pannkakor på hemkunskapen, längar't. på kvällen ska jag och kolla på min vackra matilda som ska gå modevisning på arenan. vi hörs allesammans!

OMG EN BILD PÅ MIN MAGEEE


klippte den lite annars såg man hur faaat min mage kan vara vissa dåligaa dagar. (ganska ofta :s)

hoping for the best but expecting the worst

du får mig att le. du får mig glad och full i skratt. jag mår bra med dig, det är dig jag vill vara med. hoppas på det bästa men förvänta sig det värsta. det är vad jag gör. jag borde sluta nu, men kan inte. jag tror helt ärligt det är slut på det roliga nu. men jag vill ha dig för mycket.

KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT LYSSNA PÅ EN BRA LÅT ENLIGT MIG DÅRÅÅ

jadu. igår tog jag spruta och idag gick jag hem för jag kände mig ensam i skolan för den var nästan tom. haha nej jag gick för att ja inte mådde bra. altså tack vare sprutan. konstig spruta det där.. halva skolan var hemma idag tror jag! Gick till vivo och köpte sibylla köörv och passade då på att träffa klara som också är sjuk. underbar tjej de där men det är också den där korven kan ja säga!! fast tror den hamnar på en tät andra plats efter klara.
ska lägga mig och läsa efter en hel dag framför tvn och en stund datorn. pappa har haft en djup diskussion med mig om att jag måste sitta mindre vid datorn och ja, jag ska väll lägga lite kål på att försöka fixa dee. allt jag hade och säga.
vi hörs.

ILLLL

åå känner mig sjuk... fryser och har den dära ''sjukkänslan'' orkar inte..... har ingen lust att vara sjuk...

NATURAL

hejsan. kom hem från skolan och möttes av min älskade moja och otte. fick go mat och babbla soldmål. Satt mig och plugga en del på engelskan och so:n. men svårt att göra hemma när man inte forstår någonting. har uppdaterat mig till google crome nu, facebook tyckte att det var dax. so I did it!! Har också sovit i en timme just för att jag tycker det är väldigt skönt.

om en timme är det fotbolls träning och jag är så dålig innomhus känner jag så har sällan någon super lust. Men det får gå.
bild från i somras utan smink och mitt lockiga hår!

glädje

livet är så jävlaaa svårt och komplicerat. känner ingen sån där glädje jag brukar känna.

TRE BILDER

som jag hittat hos sanna. snart ska jag gå hem och äta lite tror jag och kanske ska jag till fanny. måste ringa klara och höra hur hon mår också. puss

IN THE GHETTO

mår sädär idag.... life is hard. ska lyssna lite på elvis nu så det kanske blir bättre. puss

FELICIA PIERCAR NAVELN


NAVELTJEJEN

heeeej, jag är med bästa jeanette och vi ska sova hos mej och ha det skönt. och ni kanske tror allt är som vanligt.. men NEJ det är det inte!! för jag har piercat naveln!!!!!!!!! hihi. det gjorde lite ont men ääääh smärta kan vara roligt!!! haha. vi filmade det så jag ska försöka lägga ut det! pussipuss

dagens bravader

hejsan, hemma från skolan idag av olika anledningar somsaagt. klockan är halv två snart och jag har pluggat en del (faktiskt) och kollat på tv. ska hoppa in i duschen snart och fixa lite inför jag mamma anna och klara åker in till stan, eftersom jag ska pierca naveln. efter det åker jag och klara till hon och fixar en del saker och sedan tar bussen till stan igen och sedan upp till lugnet där vi ska kolla innebandy. blir inget disco eller något för min del, klarar mig bra utan det känner jag. hoppas jag sover över med jeanette istället.


2300

funderar på att sova nu.. är grymt trött och har ont i huvet. imorgon ska jag vara hemma av olika andledningar. ganska roliga kan jag erkänna. vi hörs då. pussipuss!

GJORT OM TVÅ BILDER PÅ KLARA



från i sommras, haha blev ganska konstigt.. klara har iallfall en snygg kropp!!


ÅHH IMORGON

SKA JAG PIERCA MIN LILLA NAVEL. JAG HAR REDAN LITE ONT.... kvällen har varit bra, tagit det lugnt. ska sova snart tror jag! pussipuss 


bild från klaras gulliga blogg.

JAG LYSSNAR PÅ ROXETTE

hejsan allllla glada och sura!!!!! ja är glad för mitt liv flyter påååååå i braa tempooooo och idag fick jag hål så då blev ja ännu glaaaaaaaadare! ska plugga so men det gör ingenting för jag är sååå glaaaaad ändå!! hihi. har inga bilder attt visa och det är ju lite tråkigttt men så får det vara! juste!!! och så slipper jag idre i helgen!!!!!! så då kan jag vara med mina sötnosar ist!!!!!!! glaaaá´´a tjej. vi hörssss

TO DO

idag var vi vid gruvan hela dagen. det var tråkigare än jag trott. så då kan ni tänka er in hur tråkigt det var!! kom hem senare efter att varit på curb med marcus, dit ska jag oftare. väääldigt mycket snyggt. När jag kom hem sov jag i två timmar och nu sitter jag här.

har en del sysslor jag ska göra och då menar jag göra också. (brukar sällan bli gjort)
städa mitt rum
plugga på en del olika
duscha
no more. vi höööörs.

JÄVLIGT COOL TJEJ PÅ BILD!!!!


tagen i våras, med min webbis!!!!!!!!!!!!!! älskar tjejen.

BILD FRÅN SOLLERÖN EN FIN KVÄLL MED EN LIKA FIN KLARA


DEN BÄSTA LÅTEN AV LARS

FAVORIT MENINGEN I LÅTEN: det går åt helvete med ALLT.


kom änglar-lars winnerbäck, så jävlaaaa bra

SAKNAR SOMMAREN

för den var grymt bra, hade så otroligt kul. det är verkligen på sommaren man mår som bäst. vet inte varför, men det är verkligen så. tror det har att göra med att man äter glass, badar och blir brun. saknar iallfall sommaren, och en till!! nästa sommar ska jag till gotland, det längtar jag till så jävlaaa mycket!! ni ska bara veta våra planer. haha.
 

LEVA LIVET

mitt liv är lite fullt, jag har mycket plugg och mycket träningar. det är nu jag älskar livet, när det händer lite!! just därför hinner jag inte blogga. ska sova nu. godnatt vänner!


vill ha bilden större men det går fan inte!!! fick den av hannamjonsson.blogg.se förut. jag gillar göteborg skarpt!! nedre raden från vänster: jag hanna klara madde hanna sandra maja och linnea. söta.

LAG FELICIA

hejsan!!! nu är jag tillbaka! och jag har åkt massor med skidor, åh jag älskar att åka!!! hihi. sitter här i mina nya jeans och storm trivs! kom nyss hem från fotbollavslutningen, vi åt tacos och lag felicia förlorade tävlingen som planerat antar jag. jag ska skriva mer på min svenska berättelse som börjar lida mot sitt slut, väldigt extremt super trist tycker jag. (äntligen) Den handlar iallfall om två barn som kommer till en dvärgvärld och ja, ni hör ju. den är inte särsilt bra.

tror jag ska gå och lägga mej halv tio idag om inget annat kommer ivägen. älskar att sova! kan vara en av det bästa sakerna som finns..

föresten! jag har blivit medlem i bloggtrafik.se och det är ju grymt bra för oss som inte har en enda besökare på sin blogg som vill ha lite visitors! och då även för dom som har 5-6 stycken också! hehe nej alla kan vara med där.. men gå in här och bli medlem och läs lite bloggar och få då poäng och då på något konstigt sätt få besökare.. mysko.. DO IT!!!

nu ska jag plugga. vi seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees


GOODbye

föresten, var på stan idag och köpte ett par jeans. visar en bild på dom när jag kommer hem. ganska stora, så snygga!!! aja. nu ska jag och anna iallafall sova, grymt trötta. upp halv sju imorgon. pussipuss!!! vi hörs om några dagar.


här sitter jag och diskuterar säkert något riktigt intressant. hehe. puss


HOMIE

hejsan. har tränat nu och snart kommer anna som ska sova här. imorgon tidigt åker vi till idre och är borta till söndag. ska ringa jeanette snart också men ska duscha först. inatt sov jag hos klara och det var tänkt att vi skulle kolla på ett gäng filmer men vi somna efter en halv, det var kate & leopold vi såg. ganska bra i think. vi hörs någongång till innan vi ska sova. pussipuss!!!


training

ska träna nu. hörs sen.



en sak. älskar studiedagar!!!!!!!!!!!!!!

SOME NEEEW


köpte denna skönhet på lindex. den har luva också!!! så cooool. tvåhundra kronor. härligt felicia!! föresten. nu är det lov och jag älskar lov mer än allt. nu ska jag till haraldsbo och kolla på gymnasium och lossas att jag är 94. peace och puss!

11 november


skor, fredpery. jeans, miss sixty. tröja, only. halsduk vet jag ej. jacka stadium förra året. väska åhlens. kasse svea.

stolt syster


brukar alltid säga till jonatan: det gör inget att du är ful jonte, för bara du skaffar en snygg kropp så får du tjejer ändå! och jaaa, ni seer.. han lyder mina råd. denna bild smygfotade jag för en kvart sen när han gjorde armhävningar efter duschen. haha söt kille


NU

SLALOMTRÄNING TILL NIO.

sanna har ont i ryggen...


därför är det synd om hon tycker jag. och nu kommer hon bli as fet som inte får träna på SEX veckor. lika tjock som mig:):) vi har en tyst minut för hon tycker jag. ( hon är inte död!!!!)


KLICKA PÅ BILDEN FÖR MIN NYA SPELLISTA


har uppdaterat med en del nya låtar and soo. fin bild tycker jag då personligen sen i somras när jag älskade livet mest! men snart är det ju jul och då får man paket och det älskar jag också. pussipuss

GÅRDAGENS BILD


marcus jag och marika. söt bild jag tog i skolan. om ni undrade så funkade mitt bredband inte igår.. av någon anledning... sitter och halv sover i soffan nu och ska plugga spanska. klockan åtta börjar slalom träningen, skönt att få ta ut krafterna ävenfast det just nu känns som jag skulle kunna lägga mig och sova i många timmar. imorgon är det sista skoldagen och det är så jävla skönt! vi hörs senare.

SAD

nu är det gjort. känns lite sorligt eftersom jag gillade min andra väldigt mycket... men nu är det gjort!! klara kommer iallfall stötta mej<3<3<3


NU TAR JAG STEGET..

..OCH BYTER HEADER.. jag har en som varit klar i en evighet som jag nu klistrar in eftersom jag börjat tröttna lite på den jag har. så PUSS på deeeeeeeeeee

IGÅR KVÄLL HOS HANNA!!


världens coolaste cheescake!!! synd bara att jag inte tyckte om det..

emelie och jag! klicka på bilden för att komma till hennes blogg!

jeanette matilda klara och caroline!
'
nyfiken i en STRUT..... klara
'
GRATTIS HANNA!!


hard DAY

nu är jag hemma efter en jobbig dag. gick upp halv nio och åkte till borlänge där jag tränade fotboll med zon.(någon uttagningsgrej till dalalag) två pass med lunch imellan. grymt svåra övningar och det var så jäkla tråkigt på förmiddagen så jag tänkte åka hem men på eftermiddagen blev det lite bättre och lättare övningar. nu är jag hemma och hoppas starkt på att jag inte går vidare till nästa träning!! (gillar inte för seriös fotboll)



Har duschat nu och ska ta det lugnt, annars hade jag varit och fikat med mina super kompisar men jag orkar inte. imorgon är det skolan.............. och jag vill inte men har inte mycket att välja på. studiedag på torsdag och fredag iallafall! nu ska jag städa mitt rum och lite annat. så vi hööööörs. PUSSIPUSS!!!!!!!!


slitna tjejer efter ett annat zonläger, uppe i malugn en helg.

MYSPYYYS


kvälleNN


haha fyfan.. nej men det var en as skön kväll igår mycket skratt och kåta tjejer!! hihi

jag och sötNOS

nu är jag hemma med ewe, vi ska äta mat och ha det gött. sen åker vi till fanny sen hoppas jag. PEEEEEEEEACE


creedence clearwater revival cotton fields


anna till vänster jag till höger

hemma från skolan. snart tar jag bussen till stan där jag möter ewe. vi ska fika och mysa. nu ska jag ringa anna. pussochkram!


FULL DAG

var i skolan, gjorde köttbullar med henke idag och dom smakade skit. Dagen gick snabbt och så var jag kvar på skolan efter skolif mötet och pratade med bra folk. Tog jag och Pauline bussen till stan och sprang till konfan och efter den så åkte jag till åsas grav, konstigt att hon inte finns.. saknar hon. åkte på slalomträning och nu är jag här och har pluggat en del och ska plugga mer. det var dagen, mycket.

IMORGON BLIR DET BRA FÖRUTOM SKOLAN SOM SUGER PUNG, HAR TERRÄNG I SNÖN OCH NO PROV. efter åker jag in till stan och möter upp ewe och vi går och fikar. på kvällen vet jag ej men kul ska jag ha.


fräsh tjej!

PLUGGHÄSTEN MJIIIIAU

jag är en duktig pluggare. har skrivit svenska och läst no. nu ska ja skriva lite mera. jag är stolt!!!! hejdå allesammans ha en bra kväll! imorgon är det torsdag och sen fredag och helg. life

ÖSTERRIKE DEL 222222222



jag maria emma amanda jossan

ewe kommer i helgen. humorn slår


emmas mamma anna, haha ubbe och mamma

slitna efter en dag i backen! jajajaja!!!


hahahahaha men guuuuuuúú´´úuú´´uú


read just if you want to

min statistik har blivit dålig, verkligen dålig. Men jag känner att det gör inget, för jag skriver för att jag gillar det och nu ganska ofta så blir det inte mycket eftersom jag ibland inte känner för det, har inte tid och ingen inspiration så jag förstår att ni inte vill läsa. Läs bara om ni vill, jag bryr mej inte längre om statistiken som förut. Men visst är det kul om den är bra! Mitt liv är ändå på toppen nästan så det gör inget om min lilla blogg inte går super!! inget mer om det.



Har kommit hem från slalomträning nu! och sköönt var det. ska skaffa muskler till hela falun NU!!!!! nu ska jag prata med pappa för han hade något att säga. pussochkraaaam

TRÄNATRÄNATRÄNA

NU ÅKER JAG OCH TRÄNAR SPÄNST OCH KORDINATION MED SLALOMEN!!!!! ÄNTLIGEN FRISK!


prima ballerina

sitter nu här efter en lång skoldag som gått prima! stickar som en tok på slöjden och gjorde klart so provet idag och jag hoppas verkligen verkligen att jag får vg på mvg uppgiften för då får ja vg på provet eftersom resten av delen gick ok. ska plugga no eftersom jag har prov på fredag och jag ska se till att lära mig en hel del, och svenskan måste jag få klar också! Vet inte hur det ska gå eftersom inte skrivar programet funkar.. suck. får skriva för hand antar jag, skriv kramt är vanligt för min del!


19.23

får ryck!!! det går inte att skriva på svenskan för de är nå fel på programet.... nu ska ja ut oc parta med klara i hosjö<3<3<3 hejdå

VILL DELA MED MEJ AV MIN.. BROR..


STACKARS POJKE



spola till slutet när du sett nog i början. seriöst stackars jävla pojke!!!!!!!!!!!!!!!!! har lust att döda farsan. han borde polis anmälas eller något! han är bara 3 år tror jag!!!!!! killar tycker det här kanske är coolt men jag som tjej spyr av det..

SVENSKA <3<3<3

hejsan jag måste plugga svenska och så är det bara. jag hade grymt i österrike och ska ska ska visa mera bilder
där ifrån. åkte till fanny på dirren när jag kom hem från österrike och festade, rolig kväll men en jävel tog min jacka och vägrade lämna tillbaka den! jobbig kille altså.. haha. vi hörs sometimes.


min mya tisha jag köpte i österrike.



MIN GARDEROB I ÖSTERRIKE


packade upp denn ganska fint tycker jag.

RSS 2.0