GLACIÄREN


ÄWE MIN ÄLSKLING ÄR FOTOGRAFEN

BUSSEN O WC CUPEN







HEJDÅ SVERIGE!

okej allesammans. nu stänger jag av datorn och sätter på den om två dygn igen (hehe) nu ska jag sova och ska upp halv tre inatt. för jag ska till ÖSTERRIKE!!!!!!!!!!! bloggingen kommer suga men de tycker jag inte gör nånting! för när ja kommer hem har jag iallafall bilder att visa! HEJDÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BIIIIL

SHIET!! MINA KOMPISAR HAR BÖRJAT ÖVNINGSKÖRA!!! HERRE JÄVLAR! varit på konfrimationen och vi kollade en as bra film som vi många grät till. Vad den hette vet jag ej, hehe. om åtta timmar åker jag till österrike och jag längtar så sjukt mycket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

har så otroligt mycket känslor i kroppen, vet inte varför men på bra och dåliga sätt. ja är så nojjig att åka bort, längtar alltid hem till mina kloka vänner! men har mobil med mej som jag kommer använda i nödsituation. men detta blir skönt. älskar att åka skidor och bara koppla bort! MEN ja ska plugga en hel del också kan jag lova. nu ska jag packa packa packa och ja.. packa. får inte glömma något!!!

BAKAAA

nu ska jag snart sova. imorgon har jag en del jag ska göra. men nu har jag iallfall packat en del! imorgon ska jag baka pizza på hemkunskapen. längtar!! godnatt.


GISSNINGS LEKEN MED KLARIIIIIZHH



MUSIK




1. Xavier Rudd - come let go
2. Jackson 5 abc
3. dear mr. president -pink live
4. Steve Miller Band - The Joker

här får ni några bra låtar enligt mej!


PACKA PLUGGA FIXA TRIXA MED EN IXA

hej! imorgon natt åker jag till österrike och jag längtar så sjukt mycket!!!!! idag hade jag spanska prov och det gick utmärkt! nu har jag sovit i någon timme och gjort matteläxan. tror jag ska börja packa, har bara packat alla slalomsaker så nu ska jag packa kläääääder och allt annat! ja kommer att ha med mej datorn till österrike och jag tror det är trådlöst bredband där.. MEN! jag ska inte bara roa mej där, jag ska skriva en hel svenska berättelse!!!!!!!!!! och jag vet inte ens vad den ska handla om... och så måste jag plugga so som fan. MEN! jag ska klara det!! thats it. imorgon åker jag ner till stan efter skolan och köper lite praktiska saker. behöves! och så måååååste jag skaffa ny musik till min mobil!!!!!!!ja blir gääälän.


fick denna bild av emma igår och den var nytagen! och precis där ska jag svänga så fiiint!!!! <3<3<3<3

plugggggar häcken av mig

idag har jag pluggat och inte suttit vid datorn. nu ska jag sova. godnatt tötisar

mmmmmarika gäst bloggar!

shuuuuuuuuee!!  Mmmmmmmmarrrree gäst bloggar :) jag å fellibelli bara chillar just nu för vi har faktiskt varit duktiga idag.. svårt att tro, jag vet ;) men det är sant,  det kanske tillåmed går bra för oss på spanska provet :) känns bra!
Nu ska jag kolla vad fellan har för fina bilder, kanske jag kan låna någon till min blogg..
chaoo!! <3

p.s man kanske ska säga något gulligt när man gäst bloggar, ja vet inte, men jag kan i alla fall säga att jag älskar dig fliiisan!! As mkt!  saknar tiderna då vi gick på lilla hälsingberg och lekte varje dag i skolan och där alla vikarier vi hade fick damp på oss bara för att vi hade kul i skolan den tiden.. men visst, vissa kastade till och med pennor på en, men så kan det ju vara ;)  haha..
vad jag menar är att livet var så mycket enklare förr..  Inga "lovetrubble" som det finns allderles för mycket av nu för tiden..
allt blir bra till slut flis, även om jag inte tror på kärlek så tror jag på det!
puss x*

outfitttan



jeanslegg-gina, linne-gina, tisha- linus min lilla bäbiz, lurar-wesk, väska i hörnet-svea, i väskan-TIO LÄXOR

PLUGG

är med marika och vi pluggar! vi hörs senare!

föresten, gjorde engelska provet idag och hon rättade det på dirren och jag fick vg!!!!

prov

im diiiigggiiinnnng musiiiiic........... har kollat på innebandy och jobbat med skidbytar grejjen. borde verkligen plugga, har engelska prov imorgon och på onsdag spanska prov och torsdag so prov. fyfan!!!!!!!!!!! jag som har så otroligt svårt för att plugga. men jag ska fan klara det!!! nu ska jag ringa sanna. pussen.

pick me up

åkte på bio med mamma och bror, bröllopsfotografen var bra! men lite trist slut. efter det åkte jag till fanny där vi tog det lugnt och sen gick till sebbe. nu är jag hemma, mamma hämtade mej. skönt att sova nu! godnat!!

klarara.blogg.se

pratar med min klara i telefon! om någon timme åker jag på bio!!

BIO IKVÄLL MED MAMMA OCH JONTE


tror den är ganska kul och så ville brodern se denna.

14.58

klockan är snart tre och jag ska tag i dagen. plugga, städa, boka bio biljetter för ikväll, packa till österrike och duscha. vi hörs senare när jag har tiden.


MATILDA AND FELICIA






älskar min matilda!

igår kväll




emma med sin ryssmössa! gillart

vi kollade på american pie, länge sen jag såg dom. älskar farmorn!!!!! och åt donuts, cheesballs, godis och cola till. bra kväll!

FIKAAA

hej alla faaans. hehe naaaat. nej men hej! allt bra?? idag har jag vartit på arenan hela dagen och gjorde klart utbildningen om som ungdomsledare.  dansade lite med klara, jag är grym på det!!!!!!! hehe! åkte efter det in till stan och fikade med klara tilda och carro. nu är jag hemma och väntar på emma. Vi ska äta god mat och kolla på film! nu kom hon! vi hörs senare!!


GODNATTTT

nu ska jag sova. imorgon ska jag vara på arenan hela dagen. vi hörs imorgon. puss sötnosar!!!

FELICIA


GOOD DAY WITH MATILDA

gillade denna dag. skönt i skolan, hemkunskapen gick utmärkt och sen åkte jag hem till mej med matilda. vi gick på en promenad och tog bilder. kul som tusan. fast batteriet dog.... feeeen. då gick vi hem och drack varm oboy och kollade på en bra film. vid namn Erin Brockovich, den är skit bra tycker ja! Efter det kollade vi på mammas pojkar!!!! fan vad älskar de!! och sen ett tag på inlåst, också grymt bra!!! hehe bra dag altså.

GOODNIGHT.

ska sova i min super säng nu, imorgon har jag hemkunskaps prov och är inte så orolig för en gång skull. godnattsötizar

THIS IS MY FAVORITES SONGS


klicka på bilden för att få min bästa spellista på spotify.

HEM

imorgon har jag hemkunskaps prov så jag antar att jag ska kolla upp boken och se om jag kan något.

DAGENS PRAVADER

var i skolan på spanskan i morse och dom sa att jag skulle till arenan (ett ställe där man kan utbildas mm) klockan tolv. åkte dit senare med anna-maria. Lite segt, men rasterna löste det tråkiga. hade med mej kamera av ren lottning så vi tog bilder under dagen.



goa tjejer. annamaria och klara!

när utbildningen var slut kikade jag och klara vidare och vi hamnade i en fotostudio.

klädsel: skor converse-leggings lindex- linne twist&tango- stiggad tröja hm-örhängen jc.


IT ansvarig trots allt..

nu ska jag sova. känner att imorgon kommer det gå bra på engelska provet, jäklarns assåå!!! hehe.

imorgon ska jag göra skolans skolif hemsida snygg. jag är ju trots allt it ansvarig i skolif (=coolt) altså jag som lägger in bilder, så om du vill synas lite extra.. är jag alltid öppen för lite förhandling. (H)

WHEN THE CHILDREN CRY

pluggar engelska för allt jag har. har nyss ätit vofflor och också hunnit prata med klara.
det går bra nu!

TROR JAG INTE VISAT EN RIKTIG BILD?


kostar 499 kronor och ljudet är gudomligt. men man måste vara rädd om dom, tror dom lätt går sönder.. lixom bryts av om man råka kliva på dom eller något annat osmidigt. ilove

TODAY


nästa vecka kanske ja får tandställning. haha. mina söta kanin tänder kanske försvinner<3<3<3 har varit på någon föreläsning om framtid. själv tyckte jag det var kul att leka vid projektorn och göra krokodilen och kaninen. ska plugga engelska tills imorgon. l8er


MVG


en liten cute egobild. haha, nu ska jag sova fast jag inte har någon lust.. imorgon har jag syslöjd!!!! mitt mvg ämne!!! (en tanke)

HÖJDPUNKT

tjoho! var precis ute och gick med klara. tror det är höjdpunkten i mitt liv. hihi. har engelska prov på onsdag och pluggar en del till det och dagen efter hemkunskaps prov. spännande!!!! not. kollar mycket på systemkameror och pappa med. är så otroligt sugen!


haha fyfaan. fin<3<3<3 och tror jag inte får lägga ut någon på klara då kan hon bli farlig!


SÖLDEN

kollar på bilder från sölden. och jag tror nästan helt säkert att det inte blir någon skidåkning, det finns ingen snö!!!!! glaciären har snöbrist! bilderna är sorliga och det står att mycket är stängt. nu ska jag be till gud varje dag om att det ska komma snö!


uppdate: märkte att denna bild uppdaterar sig själv och nu helt plötsligt är det såhär mycket snö!!!!!!!! JAAAAAAAAAAA DET BLIR ÖSTERRIKE!!!!!

DRÖMKÅKEN

idag blev det en riktig tv dag. först kollade ja på drömkåken som gick på tv 1000 nordic, shit vad ja älskar den svenne filmen altså! så jävla rolig!! sen kollade ja ett tag på paris hiltons new bbf! de var ganska dåligt, men jag upptäkte att paris är faktiskt riktigt vacker. Sen kollade ja på bigest loser och det är ju också ganska dåligt.. kollade på jims värld? finns det något som heter så? ja men något sånt, de var sjukt roligt också och nyss tog ugly petty slut. nu ska ja kolla på mammas pojkar, lätt det vidrigaste idag. strippan är ju stöööörd. ush mår lite dåligt när jag kollar på det.. JA, det är vad jag gör just nu. och tänker fortsätta med det.

igår så var vi ju hos klara och det blev sjukt mycket och jag sprang mest runt som en yr höna. men det slutade okej. vi hörs senare.


no still moment

stressigt!! nu åker ja till klara.

18

jag är förvirrad. jag ska fixa musik, duscha, städa klaras hus få ner musiken på en skiva. och jag är sjuk. nu ska jag duscha.

INGET LIV


SITTER OCH SPELAR OLIKA SPEL PÅ JESPER.NU OCH KLOCKAN ÄR TIO I TRE. HAR INTE ÄTIT FRUKOST ÄN. NU SKA JAG GÅ NER OCH KOLLA LÄGET OM HUSET STÅR KVAR. L8ER

FLUNDRA

helloo iam wakiewakie!!! idag drar ja hem till klara. fast när vet ja ej. vill städa hennes hus så hon slipper. har ätit godis till frukost och det var mmmmmmmmmm. ska flundra på vad jag ska ha kläder ikväll de få timmarna jag ska vara borta....... lets see. nu ska jag sätta i gång en american pie!! länge sen ja såg dom. vi hörs.

SÖTIZ

homie. filmen hade ingen vidare handling. tråkigt!!! nu ska jag strax sova och klockan är tolv. shiet vad duktigt!! godnatt sötizzarr

FAME TRAILER


FAME

shue. hemma nu och ska åka in till stan och går på bio med några kompisar. ska köpa godis!!!!! åh länge sen!!! mmmmm hejdå


ON THE TOP

ja kan inte blogga nu. mår inge bra. måste få tillbaka min glädje, den är borta. vi hörs när jag är på toppen igen!

ORANGE

har gjort en banansmooutie, istället för apelsin jouice tog ja läsk. blev inte så super. gör det inte. nu ska jag försöka plugga matte tills imorgon. mitt mål är att få godkänt, hatar matte. men älskar mina vänner. godnatt!


janne!!!

DAGENS



tisha från bikbok väska åhlens leggings lindex kanske armband och örhängen från jc.
plus en slags tun jacka från gina och skor med märke fredpery. och min skinjacka över.

tjoho

är med jeanette. vi ska ut och gå, sen tar ja bussen hem från där vi är. älskar busskort!! har tagit en outfit bild, själv så den kanske inte är såå bra men så får det vara. l8er


MUCH


min bloggning har varit = cero. jag har varit förvirrad oct tänkt på annat. så är det ganska mycket fortfarande. men kan ju berätta lite vad som händer i nu läget. Jag är fortfarande sjuk och var hemma idag. Jag har precis gjort en ''summer 09'' album och ska nu göra ett till (facebook). så söta kompisar jag har ser jag när jag kollar på bilder. Annars så är det inte mycket, kort tid tills jag åker till Österrike iallfall, det längtar jag till mycket. åka skidor är det bästa som finns! imorgon ska jag till skolan vare jag vill eller inte, måste få hjälp med matten tills provet på torsdag. håller också på att få ihop en duglig spellista, som ja skulle kunna lägga ut här på bloggen. nu ska jag äta mina bullar jag precis bakat. upp med hakan och ha det bra allesammans!

soon!






just nu, vill ja åka skidor. ja längtar, sjukt mycket. just nu vill ja vinter, och skidor och rysa av känslan när det går riktigt bra! FY FAN VAD KUL DET SKA BLI NÄR ALLT ÄR IGÅNG!

BULLLLLLAR



DEN hamnar på bloggen!


SHHHEEN BILD KLARISH SKAPISH

härligt, nu tror jag klara kommer!! rolligt!!!

homiee

tjoho! ja är hemma. glad som tuppen!! köpt roliga grejer som snarast hamnar på bloggen när jag fotat. ikväll blir en telefon kväll, har en del jag ska ringa till och det tar nog sin tid! mycket kompis snack, gillart! nu ringer klara, bye!

TOMORROW

hejsan. är hemma efter en trevlig kväll. imorgon åker jag till stockholm över dagen och har det väldigt skönt. kameran är med så några bilder ska jag kirra till er. nu borde jag sova, blir att gå upp halv sju imorgon. ha det bra allesammans!


FRIENDS

ena sekunden undrar jag vad livet går ut på och andra tänker jag på hur mycket jag älskar livet. myskooooo ja. just nu känns de lite imellan, lite segt sådär. ska duscha städa och plugga. senare åker jag till waynes och fikar med friendsen i timmar.


med KLARARA.BLOGG.SEEEE

nu åker jag in till stan, hööööörs pussipuss

STUDY




har på mej mina lurar för att inte störa min bror när han kollar på tv! och så gav jag bort en liten bit av det jag gjorde på hemkunskapen idag till han! hur snäll är inte ja????? nu ska jag skriva lite på SOn och sen blir det stan med klara ett tag utan pengar. men på lördag åker jag till stockholm över dagen! skönt att komma hem på kvällen. vi hörs senare.

RSS 2.0