dagens, TORSDAG


linne gina, stickad en av mammas hundra, skinnjacka, blue? ja vafan heter de??, väska åhlens, jeansleggings gina, skor stadium

Kommentarer
Postat av: HÄNI

Hej felicia! Nej, jag menar inte dig men några av dina kompisar (inte bara dom, självklart) OCH det står jag för. Inget jag skäms över eller tycker är pinsamt.

Och visst, jag tog i vid vissa delar av inlägget men jag gjorde det medvetet.

Och självklart får dom skriva om vad dom vill eftersom det är deras bloggar och det är upp till dom vad de vill göra med den.

Vart jag ville komma med detta inlägg var att jag vågar stå för saker jag tycker om andras bloggar, för jag menar, personlingen har jag ingenting emot dom och jag är hundra procent säker på att de har åsikter om min blogg också, med tanke på hur mycket skit jag hört om min blogg från alla håll och kanter.

Alltså ville jag bara lyfta fram att jag står för det jag tycker och tänker, inget annat. Som jag sa, jag har ingenting personligt emot dessa jag riktade det här åt!

2009-09-24 @ 21:41:55
URL: http://hannamjonsson.blogg.se/
Postat av: HÄNI

Jag är knappt inne på nån av era bloggar särskilt ofta alls, och av det lilla jag sett från er är väl inte direkt något jag kan döma särskilt mycket utifrån ellerhur?

Det finns många fler som bloggar i Falun och jag riktar även detta mot dom. Fjortisflickor, ni är passar väl inte in där, ellerhur?

Alltså är det inte alls svårt att förstå att ni har en mycket, mycket MINIMAL del att göra med mitt inlägg så jag tycker det är synd ifall ni skulle ta åt er så mycket. Ni borde inte göra det.

2009-09-24 @ 22:09:26
URL: http://hannamjonsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0