NY BLÖGG! JOINA GENOM ATT KLICKA PÅ BILDEN

sååå på tiden!!!! pussseeeeeenn

s j v h - saker jag vill ha

tjenare, är med marcus just nu! vi har ja, typ skrattat och ätit och pluggat. nu ska jag dricka te och senare blir det slalom träning.
saker jag ser fram emot:
-min födelsedag nästa fredag!
-thailand kanske kanske med kri i mars
-p&l i sommar
-Gotland i sommar
-tills jag ska flytta hem ifrån om antagligen sisådär 6879023946 år.
l8er

VÄNTAN

nu blir det en annan del av köping på tivoli, så som jag har väntat!!! pussen

SÖT ÖVERSNÖAD CYKEL


hett i sommar

hej folket!! tävlat idag också och det är anledningen till dålig bloggning hela helgen! kom hem runt fyra då städa jag rummet, duschade och så har jag klippt mig, nu är det mycket fräsht och ska bli hett till i sommar!! mmm, sommaren<3<3<3 hehehe nåväl, tar nog en promenad till älskade vivo snart och köper körv, för det älskar jag mer än vad jag älskar mig själv, ännu en gång. vi hörs, pussipuss!!!

HEMMA

trött e vad jag e. kom åtta idag, känns ganska bra! nu vila senare, får vi se. puss

åh sötnos

sitter hemma och har sjukt tråkigt, mamma sa att jag kunde åka iväg ett tag om jag ville, men jag såg ingen vits att vara borta i två tre timmar. jag kanske är lat, hehehe. ska kolla tv med mami snart antar jag för att göra hon lite glad, sneell jag e!! ska gå och lägga mej sjukt tidigt idag iallafall så har jag nått kul att göra iaf. vi hörs, pöss

KLARI IM CALING YOU

fredag idag, ingen sen kväll direkt! har tävlingar hela helgen så blir mycket sömn, ska upp sju. kul, hehe. nu ska jag ringa klara bäbis. pussen!

slalalalom

hejsan! jag har kollat på en konsert på haraldsobo nu på eftermiddagen och nu ska jag packa plugga och äta sen bär det av till konfirmationen och sedan slalom träning. hörs senare! puss

PÖÖS

hejdå, åker till tilda och äter mig fet, som jag nu redan är tydligen? haha helt sjukt.. puss iallafall!

random hehehe he

druckit te och kollar på paradise hotel är vad jag gör. senare åker jag till matilda och äter. så skönt ska det vara! ska läsa på spanskan annars är det inte mycket mer. en bild på mig som gör en lite konstig min, det är iallafall klänningen jag köpte billigt. hörs senare gossar!!

HOHO hoho

har tränat och är nu hemma. det var väldigt kallt, som vanligt men det gick ganska bra. idag fyller marika år! grattis vännen, gott med fika. hohoho.
ska duscha och sen blir det sovtime, blev för sent igår, död imorse. hoho!
john mayer freeee fallin

åh sötnos då

han är verkligen fin min bror. han fick utseendet i familjen, så glad för hans skull :)

bilder från igår!

hejsan, idag blev det inge kyrka och det är jag glad över. sov till ett istället och åkte och kollade när min bror spelade pingis, han var väldigt duktig som vanligt. blev sedan hem en stund och bio med matilda, har du hört ryktet om morgans? hette den, och den var okej, men inte mer. nu ska jag upp och sova, för imorgon är det skola. och ja ska kääämpa.hehe!!
hörs senare pussipuss!!

DUKTIGA

sjukt mysig middag har vi haft. ska sova snart, men först kolla onetreehill med marika. imorgon blir det de tråkigaste man kan göra, gå i kyrkan. hehe l8er

TAPAS

hej folket! nu har jag klara sanna marika mamma pappa jonte och marie ätit spansk mat som jag och mamma lagat. blev sjuukt gott. nu ska vi mysa så hörs vi senare. puss!

HOS JANNE

hemma hos jeanette är jag nu, har varit hos jenny och det var trevligt som tusan, sedan åkte de vidare på fest men jag avstod och nu ska jag och jeanette mysa. hon är så jävla fin den här tjejen. den här bilden tog klara på mig. vi hörs, pussipuss

ehm enda bilden han hade pussi

hos linus just nu, vi har håltimme och ska snart gå tillbaka. idag är det fredag och jeanette kommer till school sen åker vi hem och sedan til jenny tror jag. ha det bra puss.

MITT FÖNSTER

åker till vemdalen imorgon och kommer hem på onsdag. ska tävla i slalom och det ska bli grymt kul! vi hörs när jag kommer hem! pusspuss

LÖGNARE

nu har jag varit vaken i tolv timmar och det känns som två timmar. imorgon blir det mer ordning hoppas jag (lögn) har iallafall träffat klara och vi mötte upp axel hilding och emil, vi tog det lugnt och nu är jag ensam och ska kolla beverlyhills jag lånat av samira. tänkte visa bilder, men min systemis är nere och jag har inget ork och min pappa kommer undra vad jag gör uppe nu. vi hörs imorgon. puss

2010

skratt kramar pussar och lycka, det fick jag mycket av igår! åh shit vilken kväll. tack alla människor för ni gjorde den åt mig. TACK sanna för du hjälpte mig med, ja det mesta och tack jenny för att du är så snäll!
nu ringde klara och vi ska prata länge. hejdå!!!!

RSS 2.0