cold

just nu är det för kallt ute. jag har på mej sjukt mycket kläder men varm blir jag inte. busskort ska verkligen skaffas. nu ska jag duscha I gues sen sova.

PINGPONG

hejsan. kom precis hem från vip kväll på byxshopen, trevligt var det, hittade en skit snygg jacka som jag kanske får om någon vecka när mamma förstått hur snygg den var. hehehe. nu har ja skrivit i pingpong och ätit pankakor. blir en kort promenad med klara nu. kommer hem runt tio. l8er.


ja och tilda sen igår. mer bilder får ni!!

BEUTIFUL

ni får grymt vackra bilder på mej och tilda imorgon. nu ska jag sova. godnaaatt

CAROLINE LINDQVIST

hon är som en jätte stor bebis!! om ni känner hon vet ni hur len hon är!! till och med på rumpan!!!! :D:D haha. jag har alltid älskat att webba med caroline, speciellt när jag var emo (ett liten punk-tid jag hade när jag gick i femman har nu vi börjat kalla emo-tid, hehe.) satt där och såg ful ut till sannas friidrottskompis som jag inte ens kände. haha ja var ju fan knäpp. du är den flummigaste jag känner, så otroligt cp och skrattig. ja och matilda brukar skratta åt dej, lärde känna dej bättre och bättre från sjuan. och nu är du en av dom bästa! har alltid pengar på kortet, och det är något jag och tilda hatar! haha. carro bara köper och köper medans jag och tilda sörjer över våra tragiska liv. haha. nej men ärligt! jag behöver dej i mitt liv, du får en att skratta och sånna behövs verkligen och så kan man prata med dej om allt och det är också väldigt viktigt!! älskar bilden på carro, hon gör den dära minen imellan åt och den är så fantastiskt wacker!!!! och så jag och tilda..igga oss


I HAVE A LIFE!

jaaaaaaaaaaaaaaaa ! mitt liv suger inte!!!! NU SKA JAG UT OCH GÅ MED MATILDA!!!!! d:d::d:d:d

KRÄFTAN

tjoooo mitt liv suger hejhej!!!! nej men det gör det väll inte men det är lätt inne i en dålig period. och då blir det atomatiskt ingenting att blogga om. förlåt att jag är en tråkig människa. haha.

här är iallafall en av mina gulligaste kompisar!

13.45

stannade idag hemma från skolan. jag orkade inte, det blev för mycket igår, men sanningen kom fram och jag i efterhand tycker det är ganska bra. 

moja och otte kom idag, och moja berättade att på lördag vill hon ta med mej till stockholm över dagen. det ska bli jätte kul. och roligt att träffa min älskade moster, nenne. nu ska jag plugga engelska och sen runt två kommer klara, min ängel. vi hörös senare.


bild från 07 i sölden, om mindre än en månad åker jag igen för trediegången!
anna till vänster och ja till höger.

GODNATT

mitt huvud dunkar. nu ska jag sova. godnatt allesammans


wIN

hejsan. ska be sabbe skicka lite bilder från idag. men vi vann en och förlora en. okej jobbat. men vi borde vunnit, buhu.

hihihihIHIHihih

hej, hihihihihihhiihi. idag har det varit en otrooooligt seg jag. och då får jag någon konstig sprallig gladhet. hihihihihihi ni ska bara veta. haha.


WESK

hemma från fotbolls avslutningen nu. haha gud vad segt det var, jag som bara väntade på korven.
en bild på mig just nu OCH med mina nyua hörlurar. som ni senare idag ska få bild på!! :D

USH, VISST SER JAG SJUK UT???


ush. livet är trååååkigt. om timme ska ja vara på lindvallen också. hejdåå igen

FTYVUBHIJNKB

FAAN vad jag har ont i kroppen. och FAN vad jag är förskyld!!! FAAAAN
HATAR ATT VARA SJUUUK. FAN åååååååh aja. nu frukost

SLEEEP TIGHT


ja. då vet ni hur jag såg ut. för i tiden. ja kan ju erkänna att ja faktiskt var ganska ful? haha jag såg lite ut som ett ägghuvud :)

KLARAS SEXIGA KROPP

har varit och slingat klaras hår. och shit vad det blev bra!! så sjukt snyggt!
blev en hemma ikväll idag, behövde det och gillar mitt hem. kan ju alltid dunka på musik i mina lurar<3<3<3<3 ska visa bild på dom imorgon tror jag när jeanette skickar bilderna jag tog på dom!




imorgon är det dalalagsträning i ludvika, men jag ska inte dit. för jag är fortfarande förskyld. men, har pratat med ledarna från zon så det var lugnt, är inte ute. ska på nästa grej i november, shit vad jag blev lättat!! nu ska jag gå ner och ta en öl med mina föräldrar. så, hejdåå!

BESATT





JEANETTES KAMERA ÄR SÅ BRA. jag tog en del bilder!

kvällens


en del av outfiten igår! plus klackskor och en stor dunjacka!!

KUUUL KVÄLL


hörs senare!

HÄÄRLIGT

hos jeanette. provet i skolan gick fan bra, blir ett vg tror jag! har köpt hörlurar från wesk idag!!!!!1 men, dom glappar... så vi drar snart in till stan och byter dom. men sjukt snygga är dom! aja, vi hörs när ja och jeanette kommer hem! pussipuss


dagens, TORSDAG


linne gina, stickad en av mammas hundra, skinnjacka, blue? ja vafan heter de??, väska åhlens, jeansleggings gina, skor stadium

HEJSAN

inte bloggat idag för jag cyklade in till stan direkt efter skolan med matilda. kollade in nya carlings och den var fantastisk, som jag hade trott. vi kollade också in på nya veromoda och jackandjones, och det visade sig vara ganska bra där ocksåå!! amazing!!
tog mej till konfrimationen två minuter försent med julia. fika och gjorde pärlhalsband lekte lekar och skrev om sig själv. helt ooook.

cyklade senare hem med matilda och fyfaaaaaan vad kallt! OCH, så hade jag köpt glass. såklart och de blev ju inte direkt varmare.. pic:


FRANSKA REVOLUTIONEN VAR DET JA



vi åkte tillbaka till franska revolutionen och bjöd på chips och cola.


JAAAAAAAA


imorgon öppnar carlings i lilla falun!! fyfan vad kuul! vet iallafall var mina pengar kommer läggas.. GRYYMT!

SKÖNT ÄR VAD DET ÄR

nu har jag tränat fotboll. sjukt kul! blir att ta det lite lugnt nu. känner faktiskt ingen stress med so:n heller för har pluggat så pass mycket idag. duktigt jag veet. nu ska jag duscha. skönt. jaaaa kom på att jag har hemkunskap första lektionen imorgon. skööönt.

ÅH, så mobbade









kuuuul var det. slut på det roliga. åter tillbaka till so:n.

HB = HÄLLSINGBERGSKOLAN OCH INGET ANNAT. hehe

nu ska jag gå och möta julia och marika vid vivo. vi ska tydligen köpa massa fet mat och så gå hem till mej och äta och plugga. tyckte jag lät grymt bra!

små och söta i sexan på våran medelstidsbal. sjukt vad jag vill tillbaka till hb!!

SKIATHOS





PUMPEN

hejsan. hemma för en halvtimme sen. åh det gick sådär.. hehe lite segt var det väll och jag hade ont i halsen.. men ja. ungefär en timme tog det väll får oss! hehe.


KING

uppe med tuppen!!! sitter och dricker min special te och hoppas mitt halsont ska försvinna. för om en timme är jag ute och orienterar med fanny. de kommer gå king! så, vi hörs när jag är klar. runt halv ett skulle jag tro. pussipuss


hejhejhejhejhej!

MY NEW TRAUSERS, stavning!!



blir låååånga linnen till dom här brallorna. så otroligt fult utan fickor :(

DRÖMMER OM GÖTEBORG


sanna jag och fanny.
allt var för bra där altså! helt jävla sjuuuukt! älskar staden älskar killarna

ALLLLLT

blev en träning med endast jag erik och emma. lyckat var det faktiskt! måste få upp en bra laddning till söndagens zon! då ska jag ge ALLT!! har fått upp en stark lust med fotboll igen känner jag!! så sjukt kul! nu ska jag duscha och tänka på alla som är ute i mörkret och har nattorientering, skulle jag också vilja ha! åh, ganska surt att ja lyckades ha ont i halsen på uttagningarna. l8er

ETT STYCKE JEANS LEGGINGS

så snygga. en bild på kommer senare. nu ska jag träna fotbolls så gott det går med min förskylning.

PLUGGA YEEEEEEEEA

nu ska jag lägga mig i sängen och plugga so. godnatt!!!!!!!!


åh björn är alltid så snäll mot mej!!!!!!!!

SÖTASTE UNGE JAG SETT


från hm katalogen, åååååh sjukt.

sova

åh, jag är sjukt trött. nu ska jag sova i en timme sen plugga. hejdå sötnosar

GILLA LÄGET

nu sååå har jag varit ute och gått i regnet. haha roligt som vanligt, och idag blev det en del klättring! hehe........... nu ska jag sova. skönt, imorgon är det jävla äckel skolan (ursäkta, men jag är så less) aja gilla läget heter det tror jag. godnatt allesammans

sANANNANNANA

kommit hem från sanna nu. drog dit och slingade hennes hår. efter en del tveksamhet så blev det ganska bra tror jag!! härligt. nu snart blire körv och pommes. sen en promenad med klara. skööööööönt hejdå

BROTHERS AND SISTERS




BYTA ELLER HA KVAR?

har en ny header klar. MEN, jag älskar fortfarande den jag har. huuuur fan ska jag göra? byta eller ha kvar ett tag till. bild på den nya får ni hääär:


THIS YEARS LOVE


NOT A PARTY

haha juste. klara var ganska deppig när hon och anna var här, hon som var så party sugen. haha stackarn, för hos mej var det allt annat än party. bild:

överdriva jävlar

åh now. satt och kollade på film med jonte klockan två på natten. och så kom fyllorna hem. mamma oh pappa. och deras kompisar. åh ja hatar när dom blir så där stört överdrivet sociala. jag tog min dator och gick upp hit, till sängen. nu snart ska jag sova.

funny

har ingen mat och nu ingen film. funny life.


nanny

ikväll: barnvakt åt kylskåpet jonatan. kolla på ice age 3 och äta chips oh godis.
ska bomba med bilder. åh vad han är söööt

KÖÖÖP


hm, love!

hm

ginatricot

fick av nenne nu när hon kom idag. från bikbook

också nenne, bikbok

parfym nenne köpte på flyget. donna karen newyork

bikini nenne köpt till mej, märke: panos


mössa, ginatricot.

GLAD


NU SKA JAG TA BILDER PÅ ALLT JAG FÅTT IDAG. SÅ ROLIGT!

snäll tjej

hejsan. nu åker jag in till stan med moja och mamma. är en snäll flicka. missar nu matchen, fan vad jag ville kolla altså! men ja. hörs senare


CANDY

nu åker jag till klara med bullar och godis. kommer hem ikväll sent. ha det bra!

dålig bild


förlåt för dålig kvalité men klara är inte den bästa fotografen. haha jodå det är hon!
halsduk ginatricot
tshirt ikon
leggings lindex

fina moped

har åkt moppe nu. åh den är så fin!! men jag orkade inte ta några bilder.. ska visa senare!! NU ska jag kolla på min träning. l8er


UNDER MY SUNGLASSES






hejsan

åååh ja ska snart ut och åka med min moppe! ska bli så sjukt kul!!! tar med kameran, vill ha en bild på min snygging! mmmmmmm nu sitter jag och äter godis. ska kolla på min träning efter det. sen ska jag kolla på film med klaras familj. ska bli myyyyyyyyyyyyyyyys. snart kommer en outfit. pusseeeen

hejdååå

ingen bild :((((((((

älskar hm's höst kollection. ska köpa så sjukt mycket. skor och hela baletten! men nu ska jag sova. var så sjukt skön att gå, prata av sig och få göra av med energin som fanns i mej. och alla vackra stjärnor. hur mycket som helst. vill sova ute! men nu blir det inne ändå. godnatt, sleeptighty.

föresten: cat stevens - wild world

mamma

nu går ja ut öch går med min älskling klara. ska bli skönt. jag har gjort alla läxor mamma och ätit mat. nu ska jag roa mej. pussipuss

SJUKT

kommit hem från begravning nu. den var i hosjö kyrka, helt fullt var det och mycket tårar. så sjukt fina sånger och mycket kärlek. jag hade på mig en jätte fin blus med broderier högst upp, min kavaj och jeans. 

ha det bra nu åsa, du har det bra där du är nu. vi älskar dej, nu och föralltid!

nu ska jag städa mitt rum, plugga so, matte och äta.
byes


torsdag, at school


tråkig bild, men jaja. tshirt jc, linne hm, stickad väst gina, jeans gstar.

GODNAAAATT

imorgon blir en jobbig dag. begravning är aldrig kul, speciellt inte denna gång.
sleeptight.

AICILEFDNUL


snyggt

hemma från stan och träning. skit bra med mina tjejor på stan men eftersom ja endast hade pengar till smink så var det ganska jobbigt att vara där, fanns en hel del snyggt. vill vara stenrik. tog bussen till lugnet och tränade fys med slalomen. lite för glen träning tycker jag. nu ska jag duscha och sedan tv. harehare




finaaaaaaa<3<3<3<3

bye

kommit hem från skolan. nu ska jag ta bussen in till stan med sanna. köpa smink och fika. blir braaaaaaa de.


trainingggigggi



varit och tränat. var en bra träning. nu ska jag duscha och sova. godnatt allesammans.
och ja, jag vet att jag är en dålig bloggare. men mitt liv är ganska tråkigt just nu, kan ha med det att göra..

klarblå himmel

finaste dagen. klarblå himmel verkligen. älskart! snart kommer jeanette!!!!!!! ska laga mat nu! pussipuss


JEANETTE MAGNUSSON

JEANETTE MAGNUSSON
kära människa, den mest ärliga tjejen. stort hjärta. undra hur länge vi känt varandra, i tre eller fyra år. har bild på gamla datorn, sjukt söta var vi! vår vänskap har bara blivit bättre och bättre! vi träffades genom maja tibblin första gången, hemma hos maja. ni skulle äta middag och jag var med och du och sara sov kvar för vi hade så kul. vi var vakna hela natten, kommer faktiskt ihåg mycket av det, i vanligafall är ja typ senil men detta kommer jag tydligen ihåg! haha. men ja älskar den för den du är. jag älskar allt du berättar för mej. älskar allt jag lär mej av dej. haha, du och dina jävla bäck filmer! och så älskar jag din lillebror! så sjukt söt! och allt detta bra, plus en sak till! du är ju så grymt jävla snygg! haha. du ska vara lycklig för den du är sötnos! en så perfekt männsika! puss älskling!!!!!!!!!


HAHAH FUL BILD, MEN SÅ SÖT!


SNOW I WANT

shuuue vart med klara idag. igår var jag ute och sprang med lisa istället, ville inte springa med klara. för hon är lite för ledskig för mej. hehe. NAAAAAAAAAAAAT. men hoppas det blir springning med hon ikväll istället. ska snart laga mat. vill träffa nettan, se hur hon mår och fika. imorgon blir det så. i hope!


run forest, RUN!

nu åker jag och springer med klara. l8er

out foit



linne, bikbok i think men jeanettes
jeans, misssixty
plus en grymt snygg adidaströja!!

sKÖÖÖÖNT

hackmorabergslopp var namnet på loppet i mora. nu pratar jag med klara, blir att springa vid pumpen. 5 km + intervaller!!! sköööönt. pussipuss

åh, JUST NU VAR DET JOBBIGT. SQUASH FÅR DET BLI


COME OOOOOOOOOOOON

om en månad så ska jag och klara springa ett lopp i mora. grymt jobbig terräng på tre kilometer. och ci börjar träna idag. två gånger i veckan springning, onsdagar slalomträning och fotbollstr. nu jävlar ska det bli grejjer av min kropp. musklerna ska flööööda. pepp som fan är jag. ska ta reda på vad loppet heter så ni får veta vad det är ni också borde göra om en månad! COME OOOOON. detta lär bli grymt bra!

eller hur, klara? visst låter det toppen? :)


ICE-CREAM

hejsan igår sov jag hos jeanette. var ute igår kväll och så. åh fan va vi gick mycket, hatar att gå ibland...... somnade skönt med älsklingen (jeanette, haha) vaknade och kollade på idol i repris och berätta om alla grejer som hänt i idol tiden. haha. vi gick in till stan och kollade på för mycket gryyymt snygga saker och så köpte vi glass och sen sprang vi till bussen. min kväll och dag. den var braaa tycker jag. shhahaho


PACK ÅSNA


NÄR JAG OCH KLARA TÄLTADE PÅ ADRIANSBERG.

MMMMM

mmmmm. livet är braaaa har spleat match. åh vilken BRA match. har ätit mat och duschat nu. skööönt allt är. ska gå och lägga mej och sova en timme och sen vara bollkalle. kanske åker till lugnet ikväll, och kollar på innebandy. hade det sjukt skönt hos matilda igår. blev massor med sött och de var så mmmmmm.

now shower

ååååh vilken skön och rolig träning! BRA KÖRT TJEJER!!!! vill träna mer! grymt svettig nu så en dusch blir skönt. efter det så åker jag och sover hos matilda. jag tror klara jeanette och carro också kommer. imorgon vid tolv har jag match hemma. längar!!

now shower


IT IS

kommit hem från skolan nu. fotbollsträning om någon timme. innan det ska jag chilla hårt. ganska trött. ikväll ska jag sova hos min matilda. filmmarre it is!

NU SKA JAG RINGA TILDA. OCH SEN SMSA JEANETTE. pussen

 


just nowwwwwwwwwwwwwwwwwww

shuuuuuuue
är med klara och sover och ska plugga. harehare

TACKKK!!!!!!

min statistik är grym! ni gör min dag! godnatt!

bara KLARAA

ska ringa klara nu. vill plugga.... eller asså med hon.
och dricka smoutie............

äntligen

åh köpte några fina saker idag på stan.


från åhlens. sjukt fin!


sjuukt snygg från ginatricot!

dagens jag dagens JEANETTE


skor, converse. avklippta jeans, cheapmonday. grå tshirt, hm. halsduk vet jag ej. skinnjacka, rok'n blue. väska madres gamla. solbrillor, gina.


godnatt

dags för mig att sovaaaaaa. godnatt!

MATILDA ROMLIN

är min snyggging! åh hon är så het! haha nej men seriöst, grymt vacker. vi blev bra vänner när jag började sjuan. och du är en så bra vän, vi skrattar gråter och är seriösa med varandra. när vi pratade i telefon igår eller när det var senast. åh vad skönt det var, du lyssnade och gjorde mej så glad. du fick mej att ha ett leende hela kvällen. vi tar hand om varandra och du är en av mina bästa kompisar. får mej så glad. så mycket skratt tillsammans har vi! har lust att ringa dej nu. men ja måste duscha och sen sova. får krama dej imorgon istället. puss sötnos

älskar denna bild på dej, sjukt gullig!<3


KLARA, SÖTNOS


jag tackar gud för jag har dej! så fin vän.

EMINACREATIONS.BLOGG.SE

jag är med i tävling om att vinna en målning hon har målat på mej. och hon är gryyyym!!!
gå in och tävla du också! http://eminacreations.blogg.se/



KOLLAR IDOL


körvrv

shuuuue

sovmorgon till halv tio. var där och lekte lekar, ganska värdelöst. åkte förbi zkrogen och träffade henke och mackan, drog senare hem och sov. nu är jag hungrig och tror jag ska koka mina sibylla korvar jag har kvar! dom är så sjuukt goa! ska plugga nu faktiskt för att vara en seriös skoltjej.

har lite lust att åka och kolla på min fotbolls träning, saknar mina gullvippor!

nuuuuu, så ska jag äta körv. pussipuss

BUHUUU

ååh, jag är så sjuk. buhuuu mitt huvud dunkar och jag vill sova lite. men mina läxor ligger framför mej och ser skit sura ut............... och imorgon måste jag gå till skolan och utnyttja min sovmorgon för det känns så sorligt att missa den när jag äntligen har!

ha en superduper kväll och kolla mycket på tv och ät mycket godis!
pussipuss


haha i sommras sa min ida att hon tyckte att jag var fin på denna bild
saknar hon

take AWAY



jahapp. så var måndagen avklarad. och jag hade inge smink, inge fixat hår och jogging byxor. ja ni kan ju tänka er hur snygg jag var. men i skolan bryr jag mej inte så speciellt mycket.

sitter och kolla i asian take away som ligger vid öb här i falun. och ja kom på idén när jag cyklade med sanna hem från skolan att imorgon på ute dagen så skulle denna maträtt inte vara helt fel. inte nu heller för den delen. och han som jobbar där är så skön, lite seg är han kanske men så söt. hehe. får se vad det blir med det.

nu: farmville.

SLEEP TIGHT

nu ska jag sova. godnatt sötisar!

götetettettet

shit, mamma väkte mig och frågade hur länge jag sovit, jag kollade på klockan och klockan var sju! FYRA TIMMAR, haha. men mådde inge bättre när jag vaknade. tur att ibumentin finns, ska duscha snart sen sova mera. måste vara pigg till skolan imorgon.

saknar gothia väldigt mycket!<234567890

här väntade vi på att få gå in på invigningen på plan på fullsatt ullevi med över 52 000 människor.
när vi väl kom in och såg allt folk märkte man hur mäktigt det var. började gråta för att det var så jävla häftigt. vill mer än allt tillbaka, men falun är ju också jätte bra<3<3<3<3<3<3<3 not :'(


ni kan ju ta detta som en outfit bild..


för ja tog ingen bild. men det märkvärdiga ser ni på bilden. och det var igentligen inget speciellt. pussi

morrrron

hellllo allihopa
kvällen igår blev väldigt rolig! nog om det. bilder får ni inte se för dom var för fula. haha klara och jag är inne på mitt rum nu och hon sover typ och jag lyssnar på melissa horn, så fin hennes röst är. är ganska sliten. har nog inte så mycket kul att blogga om idag men vi får se. föresten, så tog jag egopic innan jag åkte igår! och dom ska ni få se kom jag på! haha det blir roligt.. här får ni en bra depp spellista som ja och sanna har fixat ihop.

http://open.spotify.com/user/swedenmusic/playlist/0uBhmlnPVZoaYZaosCAk7D


LISA WIKSTEN

har jag varit super polare med i många år. min bästis tills fyran ungefär, när sanna kom och forstörde allt! haha nejdå, men då skaffade vi nya bästisar. och så var det bara. men du är en så otrolig människa. man tänker tillbaka på hälsingberg, om man hade gått där utan dej så hade det inte vart roligt. sitt fantastiska skratt förlänger livet. åh, så mycket minnen ändå. alla gånger vi lekt affär, barnhem och med barbie. det är sjukt vad många gånger. du är den bästa ja känner på att bada, du kan ligga i i tre timmar utan att tröttna, och haha. det är imponerande!!! du har det ganska jobbigt nu ävenfast du inte visar det. men jag vet att du vet att jag är här för dej. du är iallafall så jävla fantastisk, älskar dej för det. glöm inte det! pusssssssipuss
bilden är gammal, tre år tror jag. sööötaa unge


GRANNYBANNY

kommit hem från herrmatchen nu. kollade inte klart riktigt men är säker på att korsnäs vann med 2-0 eller mer. nu sitter jag vid min dator och mår skit, hoppas allt går över om jag dricker tio koppar te och sover i min underbara säng. för ikväll ska jag till arenan antar jag. finns inte så mycket annat att göra tror jag. outfit ska jag hinna ta ikväll om jag får på mej något fint. nu: SOVA


sleeten

godmorgon. nu är jag vaken och jag är så jävla sliten. fanny duschar just nu, efter det så ska vi äta fruckost städa mitt rum och dra till uvallen och kolla fotboll. senare blir det mcd för jag och fanny var sugna på det! nu ska dricka te så jag kan prata lite, det hade ju varit bra. hehe.
ni får ha det bra. pussipuss

JAAAAAAAAAA

nu header! och denna, ja jag älskar den!!!!!
Fanny var med och tipsa och hjälpte mej och nu är jag superduper nöjd.
sleep tight.

KVÄLLENS




sleep over

idag har det vart lika fullt upp. jag och sanna åkte hem till fanny efter skolan och tryckte i oss bullar och så skynda vi oss och tog den sista sprutan! efter så åkte jag maja och fanny in till stan och där köpte jag en del skit bra och billiga saker. och vi fikade också och sen skynda jag hem och åkte direkt och kollade på någon moppe. nu är den tydligen köpt. jahapp, okej snygg och bra skick. får väll duga. blir att dundra i vår.

nu ska jag städa duscha och så kommer fanny och maja som ska sova hos mej. är inte säker på vart vi ska ikväll. hoppas det blir nått kul. bilder på det jag köpte ska jag försöka ta. men förvänta er inge fantastiskt.

harehare!!!


min klass. årets foto. hihi

KLARA RASIMUS

nu ska jag ta en till kompisbeskrivning.. och det blir klara!

har jag gått på fotboll med dej väääldigt länge! och aldrig blivit bättre kompis än så, men sen förra sommaren! hände det något! och sedan dess har vi varit oskildbara! vi har helt obeskrivligt kul, och som vi brukar säga om jag var kille så hade vi varit ihop för läääänge sen. vi diskuterar allt ihop. skrattar och är grymt underbart patetiska tillsammans. åh, om jag inte hade haft dej i livet. då hade allt vart svårt. du har en stark 2a plats. våra promenader, moppeturer och när vi äter mat och våra otroliga upptäkter. så mycket kärlek. båda är singlar så innihelvete och båda börjar bli lika desperata, men då har vi varandra vi alltid kan pussa på och det är ju gud vi får tacka för de (hehehe) du får mej alltid på andra tankar. det är vi två som kommer springa runt som 85 åringar och leva livet och röka harsh. no still moment! och så din familj, förstör ju inte direkt något, mycket kärlek till din pappa som är hemmafrun i huset och hans underbara humor som man vet när han skojar när han drar sig på hakan. hahaha. superungen min, vi ses imorgon <3<3

bild som beskriver oss när vi är uppklädda och riktigt heta!<3<3<3


moppefelicia!!!

tjena. skyndade allt vad jag orkade hem från skolan för matilda sa att mina pumpor ruttnat. har inte hänt så mycket mer idag. vart med sebbe idag ett tag och vi gjorde chokladbollar men dom dög inte åt han så han gjorde
egna. kom nyss hem, har varit med pappa och kollat moppe ute i sundborn. pappa är ganska ivrig om vi säger så! nu ska jag plugga, och gå och lägga mej till nio. men innan det så ska jag hinna skriva om en till kompis. får se vilken det blir! ha det bra! pussipuss


SANNA ERICSON

nu tänker jag göra en sak som jag tänkt ett tag på. skriva ett inlägg om varje kompis jag har, för att visa hur mycket dom betyder för mej och så tror jag det blir roligt!

vi börjar med.. sanna!
har vart min bästa kompis sedan, fyran tror jag. då ringde jag hon, hon var ganska rädd för mej men jag iprincip tvingade hon vara med mej. och så är det väll fortfarande.. haha nej ja skoja! sen dess har hon bara blivit snyggare och snyggare. och vi har en hel del super minnen. tillexempel sälen, där vi vart tillsammans två år i rad, alla miljoner gånger du sovit hos mej, alla miljoner gånger vi tältat. och när jag precis lärde känna dej kommer jag ihåg att vi var hos mej och vi gick förbi sebbe (min snygga granne) och jag frågade sanna om hon tyckte han var snygg och hon ba: vem då? var? och då fick vi lov att vända och gå förbi han igen och sekunden efter det såvar sanna kär. i sebastian. haha. och drykt ett år senare fick hon han, haha. sannas vanligaste outfit var sin kära jc dress: blommig jc kjol, blommigt jc linne, blommig jc skärm och sitt blonda söta hår innan hon klippte upp det och tuperade det. och ja, hon var otroooligt söt!!!!!1 vi började såklart sjuan tillsammans och var snyggast (tyckte vi tror jag) hehe. och alla våra smeknamn vi haft genom tiderna, vi gillade lixom att ha det. det vi använt mest är väll bill och bull, sanna fick vara bill för det låter smartast och smidigast, och jag fick vara bull, för det låter osmartast och klumpigast. hehe. vi har våra speciella grejjer, köper lika dana kläder, har ett special grejj som vi kan göra när vi går, nu var det länge sedan men vi håller i varandra och så tar vi fotstegen i varandra kan man säga. hehe ingen fattar. det är med dej jag känner mej som bäst, jag mår bäst. så är det och jag tror inte det kommer förändras. jag känner mej trygg och lycklig. jag är grymt stolt över att ha dej som bästis, det är jag verkligen. vi är inte så ofta längre, för du är tillsammans med petter men det är bra att du är lycklig och kär tycker jag men jag vet att det fortfarande är vi två. det är dej jag tänker på om jag mår dåligt, då är det dej jag går till. finns ingen annan som är lika bra som du. bilden är från hälsingbergsskolan. puss.


coints!

är på level 8 och vill köäpa ett hus! men jag har inte råd :( buhu..

imorgon har jag hemkunskap på morgonen så ja går till skolan tror ja.. haha.
åååh ja är sjukt seg, har suttit vid datorn hela dagen från elva. nu ska jag försöka göra något annat. vi hörs senare

så jävla bra att vara sjuk!

tjo, sitter här hemma för mej själv. men jag har verkligen inte tråkigt, för jag har ett liv, och det är farmville<3<3<3 väntar på att mina eggplants ska bli klara!

och så hörde jag postbilen komma runt halv tolv och då spran ja ut och ja! lyckan kom upp ur in mun och jag började skrika som en total galning! skolfotot hade kommit!!!!! ja öpnnade det och såg mej själv och då tog ja en springtur genom huset tre gånger! för jaaaaaaaaa! ja såg helt okej ut!!!!!!!!!!!!!! ja hoppade och skrek lite mer! åh vad jag blev lycklig! satt mej ner och spelade lite mer. snart är ja på level 8. och ja skaffade de igår, ja tycker iallafall ja är duktig! :)

mamma kom hem och hon hade köpt lunch på thsatsiki till mej. underbart, och så har ja ätit ben & jerry's! fast den är nu slut :(:(

nu ska jag ta hand om mina älskade plantor <3<3 hejdåå <3<3


sanna linus och jag.

asså kul..

shit min bror får mer sms än mej och han är typ sex år!!!! eller.. kanske lite äldre men ändå?! nån jävla lovisa.. åh så ringde hon nyss! ehm, okej jag då?? kan inte nån ringa mej också??? åh tråååkigt och så vägrar han köpa glass! :'(

bror <3<3<3<3<3

hejsan. teven är tråkig och läxor ORKAR JAG INTE GÖRAA!!!!!1 ja är ju trots allt sjuk?? hehe. min lärare ringde nyss eftersom hon är en ordentlig sådan och hon sa att ja ska blu frisk och krya på dej och massa annat gulligt. nu ska jag be jonte ta sin cykel och cykla till willys (hahahaha! det är typ fem kilometer dit) för att köpa en b&j till mej. och så kommer han börja klaga med sin fjolliga röst men ni ska nog se att jag ska lyckas! höhö.




peace. nu ska jag tvinga familjens geek att köpa glass. till mej.

vi är hemma för jag är sjuk..

nu står jag och marcus och bakar kladdkaka, vi gick hem från skolan för jag kände mig sjuk hehehe. jo men det  går ju svininfluensan så man vet aldrig.. vi hörs senare. pussipuss

somsagt, eller inte..


RSS 2.0